کارشناس مسئول آموزش بیمارستان شهید رجایی گچساران از برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه با شیر مادر در این شهرستان خبر داد.
کارشناس مسئول آموزش بیمارستان شهید رجایی گچساران از برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه با شیر مادر در این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ؛ پریگل طاهری هدف از برگزاری این کارگاه اموزشی اشنایی پرسنل با اصول صحیح شیر دهی، اهمیت تغذیه با شیر مادر، تفاوت شیر مادر با شیر مصنوعی، اهمیت هم اتاقی بودن مادر و نوزاد، مزایای شیر مادر برای مادر و کودک، روش های متفاوت دوشیدن شیر مادر، روش های نگهداری شیر، داروهای مجاز قابل استفاده در زمان شیر دهی و بیمارهای مرتبط با شیر عنوان کرد.
وی اظهار داشت: شیر مادر تا یکسالکی برای نوزاد بهترین بوده به طوری که موجب می شود نوزاد کمتر دچار عفونت های مختلف شود.
طاهری افزود: شیر مادر به علت دار بودن ماده ایمنی به نام ایمونوگلوبین تا حدود زیادی اسهال و استفراغ نوزاد را کاهش می دهد و نسبت به بعضی بیماریهای دیگر ایجاد مصونیت نموده و می توان گفت اولین واکسن نوزاد است.
طاهری تصریح کرد: شیر مادر به تنهایی کاملترین غذا برای نوزاد بوده، بلکه عامل مهمی در پیشگیری از عفونت و ضامن سلامتی جسمی و روانی شیر خوار می شود، میزان ابتلا به اسم و آلرژی را در شیر خوار کاهش می دهد.
کارشناس مسئول آموزش بیمارستان شهید رجایی گچساران با اشاره به ویژگی های شیر مادر گفت: داشتن درجه حرارت مناسب، عاری از هر گونه آلودگی از جمله ویژگی های شیر مادر بوده، شیر مادر آسودگی روانی و رشد عاطفی نوزاد را تامین و موجب افزایش ارتباط بین مادر وکودک می شود.
به گزارش وب دا : این کارگاه اموزشی به همت واحد آموزش بیمارستان شهید رجایی گچساران با حضور 100نفر شرکت کننده ازنیروهای درمان در نمازخانه بیمارستان شهید رجایی گچساران برگزارشد.